Vágólapra másolva!
A magyar válogatott csapatkapitánya az angol Premier League-ben szereplő Liverpool egyik legjobb focistája. Ez nem tipp, hanem tény, amit nem is vitat senki. Ahogy az is tény, hogy ezt nem igazán tükrözi Szoboszlai Dominik fizetése, ugyanis az idényt remekül kezdő támadó épphogy csak befér az első tízbe az Anfield Roadon.

Szoboszlai Dominik legutóbb a múlt hét végén mutatta meg, milyen fontos játékosa Arne Slot Liverpooljának. A magyar válogatott csapatkapitánya végig kitűnően játszott, Mohamed Szalah-nak adott gólpassza pedig csak a hab volt a tortán, mégha a PL hivatalosan nem is adta meg neki az asszisztot.

Szoboszlai Dominik, Liverpool, Premier League, Manchester United
Szoboszlai Dominik a Manchester United ellen is remekelt
Fotó: instagram.com/szoboszlaidominik

Szoboszlai Dominik a tízes lista végén

A válogatott szünetet kihasználva - a magyar csapat Németország ellen kezdi meg szereplését szombaton a Nemzetek Ligája A osztályának 3. csoportjában - az angol sajtó élelmes munkatársai kitalálták, hogy az Európa-bajnok olasz csatár, Federico Chiesa érkezésének apropóján megnézik, ki mennyit is keres az Anfield Roadon, bukkant rá a Ripost.

Az talán nem meglepő, hogy a legtöbbet, heti 350 ezer fontot (kb. 163 millió forintot) a csapat házi gólkirálya, az egyiptomi sztár, Mohamed Szalah keresi. 

Az viszont már meglepőbb, hogy utána igencsak keresgélni kell Szoboszlai nevét, akit végül a holland Cody Gakpóval holtversenyben, a 10. helyen találunk meg. Ha a helyezés nem is legjobb, azért a számokat nézve a magyar sztárnak sincs oka panaszra: az ő számlájára hetente 120 ezer font (kb. 56 millió forint) érkezik, amiért alaposan meg is dolgozik.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!