Vágólapra másolva!
Az Origo is beszámolt róla, hogy felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Magyar Labdarúgó Szövetséghez (MLSZ) a vármegyei első osztályú Mezőörs KSE a címvédő Paksi FC elleni Magyar Kupa-mérkőzés miatt, amelyet az MLSZ 3-0-s gólkülönbséggel, játék nélkül igazolt a paksiak javára a mezőörsi pálya alkalmatlansága miatt (a rengeteg eső okozta a bajt).

A Mezőörs a Pakssal egyetértésben az időjárási körülmények miatt kérte a találkozó október 9-re halasztását, ezt viszont az MLSZ határozatban elutasította, melynek nyomán a házigazda mezőörsiek elálltak az összecsapás szeptember eleji megrendezésétől. A felülvizsgálati kérelem kapcsán szerdán jött a jó hír a mezőörsieknek, mely szerint mégiscsak lesz kupamérkőzés, méghozzá a korábban javasolt október 9.-ei napon. 

A döntés ellen fellebbezésnek helye nincs, így a Mezőörs megmérkőzik a címvédővel, a Paksi FC-vel október 9-én, szerdán. A meccs győztesére majd a másodosztályban szereplő Budapest Honvéd vár október végén, a tét a legjobb 16-ba kerülés lesz a csapatoknak.

Hasonlóan az előző fordulóhoz, itt is egy találkozón dől majd el a továbbjutás kérdése. Ha döntetlennel ér véget a 90 perc, akkor jöhet a hosszabbítás és azután a tizenegyesek (az alacsonyabb osztályú együttesek játszanak majd hazai pályán).

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!