Vágólapra másolva!
Mint ismert, a Real Madrid hátrányból fordított és 4-1-ra győzött az Espanyol ellen szombaton késő este a spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. A meccs azonban elsősorban a madridi együttes belga sztárkapusa, Thibaut Courtois öngólja miatt marad emlékezetes.

A madridi csapat hiába játszott jól és alakított ki számtalan helyzetet, egészen az 58. percig nem tudott kapuba találni. 

Real Madrid v Espanyol - La Liga, Thibaut Courtois
Thibaut Courtois nem szokott ekkorát hibázni 
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Thibaut Courtois sokáig emlékezni fog erre az öngólra

Az Espanyol ráadásul az 54. percben vezetést szerzett, ráadásul ritkán látható találattal. 

A Real Madrid belga válogatott sztárja, Thibaut Courtois ugyanis a kiszorított szögből előtt labdát a saját kapujába lőtte egy szerencsétlen mozdulat után. 

A Real azonban nem esett össze az öngóltól, négy perccel később Daniel Carvajal egyenlített, majd Rodrygo, Vinicius Junior és végül - büntetőből - Kylian Mbappé is betalált.

A Real Madrid a sikerével egy pontra megközelítette a hibátlanul éllovas Barcelonát, viszont a katalán együttes egy meccsel kevesebbet játszott. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!