Vágólapra másolva!
A Real Madrid hazai pályán 4-1-re legyőzte az Espanyolt, és még úgyis simán nyert, hogy az 54. percben Thibaut Courtois a saját kapujába ügyetlenkedte a labdát. A címvédő fővárosiak így egy pontra megközelítették az eggyel kevesebb meccset játszó Barcelonát.

A Real Madrid már-már szokásos, kissé unott formáját mutatta az első félidőben, hogy aztán a második elején egy gyors barcelonai ellentámadás végén Thibaut Courtois az 54. percben saját kapujába szerencsétlenkedje a labdát, és ezzel hátrányba kerüljenek.

Négy percig örülhettek a vezetésnek a vendégek, ugyanis Dani Carvajal már az 58. percben kiegyenlített. Ezt követően a 75. percben Rodrygo góljával (a gólpassz Viníciustól érkezett) már a madridiak vezessen, három perccel később pedig Mbappé passza után Vinícius eldöntse a meccset.

A 90. percben Mbappé értékesített büntetője már csak a hab volt a tortán. A francia világbajnok így a Szuperkupával, a BL-lel és a bajnoksággal együtt már hat gólnál jár a Real színeiben.

Eredmény, La Liga, 6. forduló:
Real Madrid - Espanyol 4-1 (0-0)
gól: D. Carvajal 58. Rodrygo 75., Vinícius Jr. 78, Mbappé 90 (11-esből) ill., Courtois 54. (öngól)

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!