Vágólapra másolva!
Fabian Hurzeler lett a Premier League-ben az augusztus hónap menedzsere, miután a Brighton & Hove Albion veretlenül kezdte a 2024/25-ös szezont.

A Brighton a Premier League tabellájának második helyén zárta az augusztust, miután az első három mérkőzéséből két győzelmet és egy döntetlent ért el. Az Everton ellen 3-0-ra nyertek, a Manchester Unitedet 2-1-re verték, az Arsenal ellen pedig 1-1-es döntetlent értek el. 

„Mindig szép a győzelem, hiszen megerősíti a munkádat. Nem csak az én munkámat, hanem az egész klub, a stábtagok, a játékosok munkáját” - mondta Hurzeler.

A 31 éves szakember a Premier League történetének legfiatalabb vezetőedzője, és egyben a legfiatalabb, aki elnyerte a hónap menedzsere díjat. Ráadásul ő az első menedzser, aki a Premier League első hónapjában megnyerte a hónap menedzsere díjat,

mióta Ange Postecoglou 2023 augusztusában a Tottenham Hotspurrel elérte ezt a bravúrt. 

A német mester a szurkolók és a futball szakértők szavazatainak összegzése után megelőzte a többi jelöltet, Mikel Artetát (Arsenal), Pep Guardiolát (Manchester City) és Arne Slotot (Liverpool).

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!