Vágólapra másolva!
A Premier League negyedik fordulójának rangadóján az Arsenal Gabriel fejesgóljával 1-0-ra nyert a Tottenham Hotspur vendégeként.

A két londoni sztárcsapat rangadóján a 19. percben láthatták a szurkolók az első nagy helyzetet, Gabriel Martinelli tört be a bal szélről a 16-oson belülre, de Guglielmo Vicario védeni tudta a középre tartó lövést. 

A 36. percben Jurrien Timber és Vicario szólalkoztak össze, a Spurs kapusa dühösen ment neki a korábban szabálytalankodó holland védőnek,

majd kisebb tömegjelenet alakult ki a pályán, amelynek a végén az olasz kapus sárgát kapott. Az első 45 percben 7 játékosnak adott sárga lapot a játékvezető, ez pedig holtversenyben Premier League-rekordnak számít az első félidőben kiosztott sárgák tekintetében.

Összeszólalkoztak a játékosok az első félidőben
Fotó: AFP (Photo by Adrian Dennis / AFP)

Jobban kezdte a második félidőt az Arsenal, amely a 64. percben vezetést is szerzett, 

Bukayo Saka szöglete után az előrehúzódó brazil védő, Gabriel fejelt védhetetlenül a léc alá. A hajrában Ange Postecoglu Timo Wernert is harcba dobta, de a Tottenham hiába nyomott, nem tudta megszerezni az egyenlítő gólt. A 92. percben Dejan Kulusevski próbálkozott a 16-oson kívülről, de ez a lövés is a kapu fölött szállt el. 

Az Arsenal 1-0-ra nyerte a londoni rangadót, a szezont gyengén kezdő Spurs pedig négy forduló után csak a 13. helyen áll a tabellán.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!