Vágólapra másolva!
A szerda esti labdarúgó Bajnokok Ligája programjának egyik legjobb párosítása lesz a Barcelona-Bayern München mérkőzés. A meccs kapcsán most nem az előzetes várakozásokról, hanem egy spanyol lapértesülés szerinti sajnálatos rablásról írunk, amelynek során kifosztották a müncheniek egyik vezetőjét.

Bármi is történik ma este Barcelonában, az FC Bayern München egyik menedzsere már vesztett. Pontosabban, elvesztette a mobiltelefonját, pénztárcáját és óráját. És hogy még pontosabbak legyünk, nem elvesztette őket, hanem ellopták azokat tőle. Az ElCaso.cat szerint, kedd este egy fiatalember, akit még nem tartóztattak le, Barcelonában, a Sant Martí kerületben, az Avinguda del Litoral-on, a Sant Martí negyedben, megtámadta a német csapat menedzserét, és ellopta a csúcskategóriás óráját , egy Apple mobiltelefont, az iPhone 15-ös modellt, és a pénztárcáját is. A tolvajnak sikerült elmenekülnie, és még nem tartóztatták le. A Mossos, mint azt az ElCaso.cat -nak megerősítették, nyomozást indított a tények tisztázására.

Barcelona városában tartózkodik az FC Bayern München csapata, amely az új lebonyolítású Bajnokok Ligája csoportkörének következő mérkőzését játssza, és az FC Barcelona ellen lép pályára a Montjuïcban található Lluís Stadionban szerda este kilenc órakor. A német csapat menedzsere ezen a környéken sétált, amikor egy fiatalember megközelítette őt, és miután elterelte a figyelmét, elvitte a három holmiját, majd elfutott a helyszínről. A katalán rendőrségnek az óra lopások ügyében nyomozó különleges csoportja, a régi Titani, átvette a nyomozást, és ellenőrzik, hogy a történtekhez kapcsolódó tolvaj Barcelona városának jól ismert figurája-e.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!