Vágólapra másolva!
Angol sajtóhírek szerint lehallgatták az Aston Villa elleni Premier League-mérkőzés előtt a Manchester United edzőjét.

A The Sun arról ír, hogy a legutóbbi, Aston Villa elleni bajnoki előtt valaki bepoloskázta a Villa Park öltözőjét és kihallgatta a vendégcsapatot a 0-0-s meccs előtt. A bulvárlapnak nyilatkozott egy forrás, aki arról beszélt, hogy igazából egy United-szurkoló osont be az öltözőbe és helyezte el a lehallgatókészüléket.

Erik ten Hagot lehalgatták, de nem derült ki, mit mondott
Fotó: MIGUEL RIOPA / AFP

„Csak egy tréfamester volt, aki valójában United-szurkoló. Butaságot csinált, és hallani akarta, hogy mi hangzik el a négy fal között. Az mindenképpen aggodalomra ad okot, hogy hogyan sikerült bejutniuk a Premier League egyik legnagyobb klubjának az öltözőjébe néhány nappal a mérkőzés előtt” – idézi a forrást a lap, amelynél hallották is a felvételeket, de végül nem közöltek részleteket belőlük.

Annyi kiderült, hogy Erik ten Hag egyes utasításai egyértelműen hallhatóak és azt is megtudták, hogy a kémkedőnek arra is volt lehetősége, hogy hétfőn visszamenjen az öltözőbe és leszedje a készüléket.

A Sun úgy tudja, hogy az illető egy kínai telefont használt, amin hívással lehet a mikrofont bekapcsolni. A telefont a United öltözőjében rögzítette, és csak akkor szólaltatta meg, amikor tudta, hogy a menedzser bent lesz. A meccsen végül nem született gól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!