Vágólapra másolva!
Egy élelmiszerbolt kirablása miatt őrizetbe vették a korábbi dán válogatott futballistát, Nicki Bille Nielsent.

Az egykori dán válogatott futballista korábban a spanyol Villarreal, Elche és Rayo Vallecano, illetve a lengyel Lech Poznan csapataiban is játszott, de leginkább a botrányai miatt került folyton a címlapokra. A 36 éves Nielsen kábítószer birtoklása, nemi erőszak, ittas vezetés, valamint fenyegetés gyanúja miatt is került már összetűzésbe a rendőrséggel. 2022 novemberében a legfelsőbb bíróság három hónap börtönbüntetésre ítélte egy koppenhágai szórakozóhelyen elkövetett erőszak miatt. Akkor azt nyilatkozta, hogy véget vet az önpusztító életmódjának, ám úgy tűnik csupán két évig bírta botrány nélkül.

Nicki Bille Nielsen
Bolti lopás miatt került bajba a korábbi dán válogatott focista, Nicki Bille Nielsen
Fotó: AFP

A dán Ekstrabladet című lap információi szerint ugyanis a háromszoros dán válogatott futballista kirabolt egy szupermarket Dániában. A rendőrség beszámolója szerint dobozos bort, gyümölcslevet és egy thai ételt lopott egy élelmiszerboltból, majd miután az egyik alkalmazott elkapta, életveszélyesen megfenyegette. Nielsen dulakodás után elmenekült a helyszínről. Az ellopott termékek értéke állítólag 176 dán korona, vagyis nagyjából tízezer forint. Bár az egykori futballista ártatlannak vallotta magát, jelenleg ideiglenes letartóztatásban van a hónap végéig.

Nielsen a norvég Rosenborgban töltötte pályafutás legsikeresebb időszakát, ahol 50 meccsen 24 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!