Vágólapra másolva!
Csütörtökön 18.45-től lép pályára a Ferencvárosi TC az OGC Nice ellen a megújult lebonyolítású Európa-liga kupasorozat harmadik csoportmeccsén.

Az eddigi két Európa-liga találkozón a Fradi még nem szerzett pontot, míg a francia rivális az első körben a Real Sociedad elleni döntetlennel egy pontot tett fel a tabellára. 

A Nice kerete a nemzetközi adatbázis, a Transfermarkt szerint nagyjából 3,5-szer annyit ér, mint a Ferencvárosé, és a Ligue 1-ben pedig nyolc fordulót követően a nyolcadik helyen áll, utolsó három bajnokiján egyaránt döntetlent ért el.

A csütörtöki mérkőzés kapcsán a Nice azoknak a szurkolóknak szervez csoportos meccsnézést, akik nem utaznak el a magyar fővárosba. A klub ezúttal a Nizza szívében található Mediterraneóba invitálja a szimpatizánsokat.

Az október 24.-ei találkozóval kapcsolatban több programmal is készülnek a szervezők, lesznek interjúk, nyereményjátékok és a mérkőzés közvetítése óriáskivetítőn, Constantin Djivas (a klub kommentátora és szóvivője) kommentálásával.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!