Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a címvédő Manchester City Erling Haaland góljával 1-0-ra győzött a továbbra is nyeretlen Southampton ellen.

A Premier League 10. fordulójában a Manchester City egy sokpasszos, hosszú támadás végén szerzett vezetést, egy bal oldali beadás után Erling Haaland hanyatt esés közben is a hálóba tudta lőni a labdát az 5. percben. A City norvég csatára a héten a Sparta Praha elleni Bajnokok Ligája-meccsen is akrobatikus mozdulattal lőtt gólt, így néhány napon belül ez a második különleges találata volt.

Erling Haaland, Premier League, Manchester City
Erling Haaland a Premier League-ben is csodagólt lőtt a Manchester City színeiben
Fotó: Oli SCARFF / AFP

A Manchester City egygólos győzelmet aratott

Haaland gólja ITT tekinthető meg. A folytatásban dominálta a találkozót a City, rengeteg helyzetet dolgozott ki, újabb gólt azonban már nem szerzett – ám így is nyert, és a tabella élére ugrott.

A másik három, szombat délutáni meccsen egyaránt a hosszabbításban változott meg a végkimenetel. Az Aston Villa a Kerkez Milost a 81. percig pályán tartó Bournemouth ellen 1-1-re, a Brighton a Wolverhampton ellen 2-2-re zárt – mindkét meccsen a vendégek egyenlítettek a hajrában. A Brentford pedig odahaza 4-3-ra győzte le az Ipswich csapatát, a győztes gólt a 96. percben szerezve.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!