Vágólapra másolva!
Szerdától lehet jegyet vásárolni a magyar labdarúgó-válogatott október 14-i boszniai Nemzetek Ligája mérkőzésére.

A hazai szövetség honlapjának keddi beszámolója szerint a találkozóra szóló vendégjegyeket a rendező fél kérésére a bosnyák szövetség jegyvásárlási felületén értékesítik, amelyet szerdán 10 órától a meccsjegy.mlsz.hu oldalon megjelenő hivatkozáson keresztül lehet elérni - írja az MTI. 

IMG_2221
Varga Barnabás küzdelme a bosnyák védőkkel
Fotó: Csudai Sándor - Origo

A zenicai Bilino Polje Stadionban 20.45 órakor sorra kerülő mérkőzésre 550 vendégjegyhez lehet hozzájutni 17,05 eurós (csaknem 6800 forintos) egységáron. A vásárlás regisztrációhoz kötött, és egy személy legfeljebb négy belépőt vásárolhat meg. 

A magyarok jövő pénteken a hollandokat fogadják, három nappal később pedig Bosznia-Hercegovinában lépnek pályára a Nemezetk Ligájában. Eddig két fordulót játszottak a csapatok, a mieink Németországtól kikaptak idegenben és a bosnyákokkal itthon gól nélküli döntetlent értek el. Október 11-én, pénteken először Hollandia látogat a Puskás Arénába, majd 14-én, hétfőn a magyar együttes utazik Bosznia-Hercegovinába. Mindkét találkozó majd este 20.45-kor kezdődik.

Marco Rossi kedden kihirdette a keretét az októberi meccsekre, a legnagyobb meglepetés talán Gulácsi Péter távolmaradása, valamint Szalai Ádám visszatérése, aki majd a szövetségi kapitány stábjában kaphat szerepet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!