Vágólapra másolva!
A labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójában Olaszország Rómában 2-2-es döntetlent játszott Belgium ellen. A csütörtöki játéknap másik meccsén Franciaország 4-1-re ütötte ki Izraelt a budapesti Bozsik Arénában.

Az olasz válogatott már az első percben vezetett Cambiaso góljával a belgák ellen, majd a 24. percben Retegui növelte az előnyt. 

Hiába alakult minden tökéletesen Luciano Spalletti csapata számára, a 38. percben Lorenzo Pellegrini hátulról felrúgta ellenfelét, melyet követően azonnali piros lapot kapott.

Italy v Belgium - UEFA Nations League 2024
Lorenzo Pellegrinit kiállították az első félidőben, kétgólos olasz vezetésnél
Fotó: NurPhoto via AFP/Domenico Cippitelli/NurPhoto

A belga csapat ezt követően feljavult és gyorsan gólra váltotta az emberelőnyt De Cuyper révén. A második félidő elején az Arsenal sztárja, Trossard is betalált, így az olaszoknak ezek után az volt a céljuk, hogy legalább a verséget elkerüljék. Ezt végül elérték, a meccs 2-2-es döntetlennel ért véget.

A francia válogatott a budapesti Bozsik Arénában lépett pályára csütörtökon a labdarúgó Nemzetek Ligája harmadik fordulójában, szintén az A divízióban - írja az MTI. A hivatalosan vendég franciák potyagóllal kerültek előnybe a 7. percben, de védelmi hibából váratlanul egyenlített Izrael. A franciák négy perc múlva ismét vezetéshez jutottak, majd a meccs végén duplázva biztosították be sikerüket.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!