Vágólapra másolva!
A Manchester United korábbi legendás mestere csütörtökön este nem utazott el Portóba, hogy megnézze egykori klubjának Európa-liga mérkőzését, helyette hazament Skóciába, hogy a Rangerst lássa otthon játszani. Más kérdés, hogy kikaptak a skótok 4-1-re a Lyontól.

Sir Alex Ferguson úgy döntött, hogy inkább részt vesz a Rangers Lyon elleni csütörtök esti mérkőzésén, mint a Manchester United Porto elleni csatáján. Erik ten Hag továbbra is harcol a Vörös Ördögök menedzseri állásáért, miután a csapat számára borzalmasan indult a szezon, miután a bajnokságban a 13. helyen állnak hét ponttal, míg az Európa-ligában immár két meccs után két ponttal szerénykednek.

Peterborough v Bristol Rovers - Sky Bet League 1
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto

Az Old Traffordon rendszeresen megforduló Ferguson csütörtökön talán már nem is meglepő módon nem volt Portugáliában, hogy megnézze a mérkőzést, mivel a televíziós kamerák látták, amint az Ibroxban ülve nézte végig a Rangers meccsét. Ferguson kék inget és nyakkendőt vett fel egy blézerrel, miközben csupa mosoly volt a lelátón, bár a pályán nem mentek ilyen jól a dolgok a Rangers számára.

A 82 éves Ferguson Glasgowban született, és 1967 és 1969 között játszott a Rangersben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!