Vágólapra másolva!
Hivatalossá vált, hogy Laczkó Zsolt pályaedző távozását követően Marco Rossi szakmai stábjába az a Szalai Ádám érkezik, aki az olasz-magyar mester alatt a nemzeti tizenegy csapatkapitánya volt.

Szalai Ádám visszatért a magyar labdarúgó-válogatotthoz, pályaedzői kinevezését követően az Instagram-oldalán üzent a szurkolóknak:

"Óriási megtiszteltetés a magyar válogatott szakmai stábjának tagja lenni. Sok éven keresztül aktív játékosként, most pedig Marco Rossi segítőjeként is azon leszek, hogy a nemzeti tizenegy minél sikeresebb legyen a jövőben. 

Mindezzel párhuzamosan, a Labdarúgó Módszertani Központban betöltött szerepem továbbra is megmarad.

Hajrá Magyarország!"

Fotó: AFP / Hungary's forward Adam Szalai (L) leaves the pitch during his last international match and greeted by Hungary's coach Marco Rossi during the UEFA Nations League Group 3 football match between Hungary and Italy in Budapest on September 26, 2022. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)

A magyar csapatra októberben két A divíziós Nemzetek Ligája mérkőzés vár a csoportjában. Előbb itthon fogadja a nemzeti tizenegy Hollandiát október 11-én, pénteken, majd október 14-én, hétfőn Bosznia-Hercegovinába utazik, hogy a bosnyákokkal találkozzon. Magyarországnak két kör után jelenleg egy pontja van a négyesében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!