Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott remek játékkal 2-0-ra verte a bosnyákokat idegenben, a Nemzetek Ligájában Szoboszlai Dominik két találatával.

"Mind a két szerepben tökéletesen érzem magam. Igen, ezek vagyunk, védekezünk, harcolunk, párharcokat megnyerünk. Tényleg ott vagyunk a másiknak, ha kell és azt csináljuk, amikben jók vagyunk." - kezdte a mérkőzést követően az értékelést Szoboszlai Dominik az M4 Sport kamerája előtt. A büntető kapcsán így nyilatkozott a Liverpool játékosa: "Kicsit hezitáltam, gondolkodtam, de maradtam a jó szokásomnál és inkább nem változtattam, jól döntöttem". 

A meccs elemzése kapcsán így értékelt a csapatkapitány: "Nagyon kemény meccs volt, ha kívülről is így láttad, akkor örülök, mert belülről is elég keménynek érezhető volt. Tényleg örülök a csapat minden tagjának, a bemutatkozónak, a Kornélnak (Szűcs - a szerk.). 

Az egész csapatra szükségünk van, párharcokat nyertünk, ha nem akkor a következő nyerte meg, ha az sem, akkor a következő, szóval tényleg mindenkire szükség van."

Bosznia-Hercegovina – Magyarország, Nemzetek Ligája, magyar labdarúgó-válogatott, Bosznia-Hercegovina, 2024.10.14.,
Fotó: Fotó: Csudai Sándor -  Origo

A csoport állása kapcsán pedig ezeket a gondolatokat osztotta meg a középpályás:

"Természetesen ott van mindig a fejekben, hogy hogy áll a csoport, de ahogy mindig is mondom, mindig meccsről-meccsre haladunk, meccsről-meccsre koncentrálunk. A mai meccs előtt csak az volt, hogy ezt a kiemelkedő holland mérkőzést, mert ezt mondhatjuk annak, koronázzuk meg egy győzelemmel és ez sikerült."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!