Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A németországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának zárófordulójában a horvát válogatott ugyan sokáig továbbjutásra állt az olaszok ellen, ám egy 98. percben kapott gólnak köszönhetően a kiesés szélére sodródott. A meccs után a katari focivébén világhírűvé vált horvát szurkolónő, Ivana Knöll a közösségi médiában fejezte ki csalódottságát.

A találkozón a tizenegyest hibázó Luka Modric szerzett vezetést a horvátoknak, és egészen a 98. percig úgy tűnt, meglesz a győzelem, azonban Mattia Zaccagni az utolsó pillanatban egyenlített, így 1-1-es döntetlennel zárult a meccs. Horvát szempontból az olaszok találata katasztrófával ért fel, ugyanis Zlatko Dalic két pontos együttese a kiesés szélére került – ugyan matematikailag még van esélyük, ha például Anglia kedden négy góllal legyőzi Szlovéniát.

Euro 2024: Croatia - Italy
A horvátok is a magyarok ellen hibázó holland bírót szidták
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A horvát szurkolónő kifakadt a magyarok ellen csaló bíróra

A horvátok a vereséggel felérő döntetlen után azt a Danny Makkeliét kritizálták, aki a magyar válogatott németek elleni meccsén elnézte a Willi Orbán elleni szabálytalanságot. Az Eb leghíresebb szurkolónője, Ivana Knöll is a lipcsei Red Bull Arénában tekintette meg a horvátok utolsó csoportmeccsét, és a lefújás után nem is fogta vissza magát. Az egykori szépségkirálynő a közösségi oldalán tett egyértelmű utalást arra, hogy a nyolc percet hosszabbító holland bíró a felelős a horvátok pontvesztéséért.

Ivana Knöll
Ivana Knöll reakciója a horvátok drámai bukása után
Fotó: Instagram/knolldoll

Nekünk persze a horvátok pontvesztése nagyon is fontos volt, hiszen a csoportharmadikok között Marco Rossi csapata megelőzi a horvátokat, így a magyar továbbjutáshoz már kedden összejöhet, ha Anglia legyőzi a két pontos Szlovéniát.

Olaszország a nyolcaddöntőben június 29-én, szombaton a magyar válogatottal azonos csoportban szereplő Svájccal találkozik Berlinben, míg Horvátország továbbjutása gyakorlatilag valószínűtlennek tűnik. Márpedig ha a horvátok búcsúznak, akkor könnyen lehet, hogy az Európa-bajnokság hátralévő részében már nem fogjuk látni a legszexibb szurkolónőnek tartott Ivana Knöllt a lelátón. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről