Vágólapra másolva!
Alig néhány napja, hogy az OTP Bank Ligában szereplő Debreceni VSC menesztette Szrdjan Blagojevics vezetőedzőt, sajtóhírek szerint két NB I-es csapatnál is képbe került a szerb szakember.

Az 51 éves szerb edző 2022 szeptemberében vette át a debreceni csapat irányítását, és az addig nyeretlen együttest a bajnokság végére egészen a bronzéremig vezette, ezzel a Loki hosszú idő után újra kiléphetett a nemzetközi kupaporondra. A DVSC Blagojevics irányításával a 2023/24-es idényben is az élmezőnyben szerepelt, végül az 5. helyen végzett az NB I-ben. A februárban a legjobb Magyarországon dolgozó külföldi edzőnek megválasztott Blagojevics irányításával az idei szezont ugyan győzelemmel kezdte a Debrecen, de az Újpest ellen elszenvedett 3-0-ás vereség után a vezetőség kirúgta.

Szrdjan Blagojevics
A Debrecenből elküldött Szrdjan Blagojevics visszatérhet az NB I-be
Fotó: MTI/Derencsényi István

A haon.hu információi szerint azonban könnyen lehet, hogy a jelenleg Belgrádban tartózkodó tréner hamarosan visszatér Magyarországra, ugyanis két NB I-es csapat is kinézte magának. A lap úgy tudja, hogy az újonc Győr és a Zalaegerszeg kispadjára is Szrdjan Blagojevics a legesélyesebb jelölt, ugyanakkor a cikkben hozzáteszik, hogy érdemes fenntartásokkal kezelni az információt.

Az NB I-be kilenc év után visszajutó ETO FC Győrnél ugyanakkor nem lenne meglepő az edzőváltás, ugyanis négy fordulót követően pont nélkül áll a csapat a tabella utolsó helyén, míg a ZTE a rossz kezdés után magára talált, ugyanis hazai pályán győzte le a tavalyi ezüstérmes, a Konferencia-ligában rájátszásig jutó Paksot, és döntetlent ért el Fehérváron.

Érdekesség, hogy a Debrecen, amely Máté Csaba személyében pénteken jelentette be Blagojevics utódját, hétvégén éppen a zalaiakkal csak össze az OTP Bank Liga 6. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!