Vágólapra másolva!
Szerdán este megkezdi a szereplését a Ferencváros a labdarúgó Európa-liga főtábláján. A meccs előtti órákban kiderült, hogy az ellenfél Anderlecht csapatából hiányozni fog a belgák legértékesebb játékosa.

A 3-szoros dán válogatott labdarúgó, Anders Dreyer 2023 januárjában a Midtjylland együttesétől igazolt a belga Anderlecht csapatához. A 26 éves szélső a klub jelenlegi legértékesebb játékosa, a piaci értéke 15 millió euró.

Anders Dreyer, Anderlecht
Anders Dreyer (balra) édesapa lett, ezért nem lép pályára az Anderlecht-Ferencváros Európa-liga-meccsen
Fotó: BRUNO FAHY / BELGA MAG / Belga via AFP

A Ferencváros elleni, szerdai Európa-liga-találkozón azonban Dreyer nem mutathatja meg a tudását, ugyanis az Anderlecht tájékoztatása szerint nem került be a meccskeretbe. Ennek oka, hogy édesapa lett.

Kihagyja az Anderlecht-Ferencváros Európa-liga-meccset Anders Dreyer

Anders Dreyer apa lett, és ezért nincs benne a keretben” 

– idézte az Anderlecht X-bejegyzését a Magyar Nemzet.

A Lotto Park stadionban az Anderlecht-Ferencváros Európa-liga-mérkőzés szerdán 21 órakor kezdődik az osztrák Julian Weinberger sípjelére, a találkozót az Origo Sport élő szöveges tudósításban közvetíti a helyszínről.  

A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az El-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az El-ről ITT.

Kapcsolódó cikkek

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!