Vágólapra másolva!
A Boca Juniors kapusa, a Manchester Unitedben is megfordult Sergio Romero összetűzésbe keveredett a saját szurkolóival a River Plate elleni vesztes rangadó után.

A Boca Juniors és a River Plate rangadója a hagyományoknak megfelelően feszült összecsapást hozott az argentin bajnokságban. A mérkőzést a vendégek nyerték meg 1-0-ra, a hosszabbítás 12. percében pedig kiállították a hazaiak játékosát, Cristian Lemát. A Boca Juniorstól ráadásul a 97. percben kezezés miatt elvették az egyenlítő gólt, így érthetően frusztráltak voltak a vesztes csapat játékosai a lefújást követően. Az utóbbi két meccsét egyaránt elveszítő Boca kapusa, 

a Manchester Unitedben is megfordult Sergio Romero a meccs végén keveredett botrányba, amikor a saját szurkolóival akaszkodott össze, miután a drukkerek sértegették.

A rendkívül feldúlt kapust úgy kellett visszafogniuk a többieknek, Romero kis híján összeverekedett a dühös szurkolókkal, akik folyamatosan kiabáltak és fenyegetően mutogattak felé.

Amikor az egyik drukker durván megsértett, nem tudtam tovább gondolkodni, és elvesztettem az önuralmam. Megátkozott engem, ezért nagyon ideges lettem. Nem tudtam hideg fejjel gondolkodni,

így visszamentem, hogy szembeszálljak vele" - árulta el a később bocsánatot kérő Romero, aki kétmeccses eltiltást kapott a botrányos esetet követően.

A kapusukat hergelő Boca Juniors-szurkolók közül sem fogja mindenki megúszni a balhét, hármukat már azonosították, ők súlyos büntetésre számíthatnak.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!