Vágólapra másolva!
Még egy év volt vissza a szerződéséből, de annyira elégedettek voltak Diósgyőrben Alexander Vallejo játékával, hogy már most meghosszabbították a kontraktusát a védekező középpályásnak.

A 32 éves labdarúgó így nyilatkozott a papírok aláírását követően a klub honlapjának: 

"A Diósgyőrbe érkezésem előtt rövid időn belül többször váltottam klubot, ami sem nekem, sem a családomnak nem tette könnyűvé az életét. Itt viszont állandóságra leltem, és ez a szerződéshosszabbítás még inkább stabilitást nyújt a pályán és a magánéletben. Jó döntést hoztam, amikor egy éve ideigazoltam, mert annak ellenére, hogy külföldön kevesen ismerik a Diósgyőrt, itt játszva olyan érzése van az embernek, hogy mintha egy top klubban szerepelne, mert olyan energiákat kapunk a lelátóról. Nem is álmodtam ilyenről, ezért is vagyok hálás, hogy szerződést hosszabbítottunk a DVTK-val.

Januárban 33 éves leszek, tudom, hogy már közelebb van a pályafutásom vége, mint a kezdete. Éppen ezért élvezni szeretném az utolsó éveket Diósgyőrben, mert valószínűleg innen fogok visszavonulni. De addig is mindent megteszek a csapat sikeréért."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!