Vágólapra másolva!
A La Liga 6. fordulójában a Barcelona ugyan 5-1-re nyert a Villarreal otthonában, de nem lehet felhőtlen Hansi Flick vezetőedző öröme, mert a meccsen Marc-André Ter Stegen kapus súlyos sérülést szenvedett, ezzel pedig véget ért számára a szezon.

A Barcelona a félidő előtt Robert Lewandowski góljainak köszönhetően 2-1-re vezetett, majd hatalmas csapás érte, mert egy beívelés után a kapujából kifutó Marc-André Ter Stegen nagyon szerencsétlenül ért földet és hordágyon kellett levinni a pályáról. 

Spanyol sajtóhírek szerint a német válogatott kapus súlyos sérülést szenvedett, 

a jobb térdkalácsában szakadt el az ín, abban a térdében, amelyet már korábban kétszer is megműtöttek - számolt be róla a Nemzeti Sport

Hordágyon vitték le a pályáról a Barcelona kapusát a Villarreal elleni bajnokin
Fotó: AFP (Photo by JOSE JORDAN / AFP)

A Barcelonát hatalmas csapás érte már a szezon elején, mert a hírek szerint nagyon úgy tűnik, hogy Ter Stegennek nyolc hónapot ki kell hagynia, 

így a csapat egyik legjobbja ebben az idényben már minden bizonnyal nem léphet pályára.

A Barcelonából az utóbbi hetekben többen is kidőltek a sorból, a nyári sztárigazolás, az Eb-győztes Dani Olmo 4-5 hétig, Fermin Lopez pedig 3 hétig nem állhat Hansi Flick vezetőedző rendelkezésére.

A katalán sztárcsapat a La Ligában remek formát mutat, hat forduló után százszázalékos teljesítménnyel, 18 ponttal vezeti a tabellát a címvédő Real Madrid előtt.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!