Vágólapra másolva!
Október 26-án rendezik meg a spanyol labdarúgás legnagyobb rangadóját, az idei bajnoki szezon első El Clásicóját a Real Madrid és az FC Barcelona között.

Azt már a bajnokság kezdete előtt tudni lehetett, hogy október végén fog összecsapni a két spanyol gigász, ám a spanyol szövetség kedden bejelentette a pontos kezdési időpontot. A Primera División első csúcsmérkőzését október 26-án 21 órakor rendezik. A csúcstalálkozón a címvédő madridi együttes lesz a házigazda, amely a Santiago Bernabéu Stadionban fogadja majd a bajnokságot jelenleg hibátlan mérleggel vezető katalán csapatot.

Az El Clásico előtt egyébként mindkét csapat a Bajnokok Ligája alapszakaszában is érdekelt lesz, a címvédő Real Marid a tavalyi döntős Borussia Dortmundot fogadja majd a hét közepén, míg a Barcelona a Bayern Münchent látja vendégül.

A liga által jóváhagyott műsorrend szerint aznap még további három meccset rendeznek.

Real Madrid v FC Barcelona - pre-season friendly
Október végén jön a szezon első El Clásicója 
Fotó: Getty Images via AFP

A Real és a Barcelona az idei naptári évben már háromszor találkozott egymással, legutóbb a nyári felkészülés során a katalánok diadalmaskodtak Pau Víctor duplájának köszönhetően 2-1-re, míg a másik két rangadó meglehetősen gólgazdag meccset hozott, mindkétszer öt találat esett és mindkét alkalommal Carlo Ancelotti együttese nyert.

 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!