Vágólapra másolva!
A Premier League ötödik fordulójában a Manchester United és a Crystal Palace is minden elképzelhető helyzetet kihagyott, így a két csapat mérkőzése 0-0-s döntötlennel zárult a Selhourst Parkban.

A Manchester United négy forduló után csak a 11. helyen állt a Premier League-ben, így látogatott az ugyan csupán 16. helyezett, de hazai pályán bárkinek az életét megkeserítő Crystal Palace-hoz. A két-két győzelemmel és vereséggel álló MU a Barnsley elleni 7-0-s Ligakupa-sikerrel érkezett Londonba, és sokkal jobban kezdte a meccset, mint a Palace, amelyik az angol válogatott Eberechi Eze révén a 44. percben jegyezte az ellenfél 16-osán belüli labdaérintését, első lövését, egyben első kapura tartó lövését. A MU a helyzetek alapán eddigre már két-három góllal is vezethetett volna, mégis 0-0-val vonultak a csapatok szünetre.

Dean Henderson, Crystal Palace, Manchester United
A korábbi MU-kapus, Dean Henderson óriásiakat védett az első félidőben
Fotó: AFP

A folytatásban is hatalmas nyomás alatt tartotta a MU a hazaiak kapuját, de a korábban éppen a Unitedben védő Dean Henderson mindent védett. A 63. percben csak az óriási szerencse mentette meg a manchesterieket egy piros laptól. Elképzelni sem lehet, mi volt Lisandro Martínez terve, amikor páros lábbal ugrott a labdáért...

Három perccel később pedig a rengetegszer kritizált Andre Onana mentette a vendégeket a góltól: a nigériai kapus előtt Ismaila Sarr bombáját védte ki, majd a kipattanóra érkező Nkethia ismétlését is földöntúli bravúrral ütötte ki.

A Palace-nak kevés, de minőségi helyzete volt, mint például a 72. percben, amikor Sarr küldött el gyufáért két United-védőt, pontosan gurított középre, de Eze nem találta el a kaput szemből, tíz méterről. A meccsen így nem született gól, mindkét csapat maradt a tabellán, ahol volt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!