Vágólapra másolva!
Izgatottan várja a hazai bemutatkozást a válogatott Horváth Krisztofer, akit augusztus végén vásárolt meg az Újpest FC az olasz Torino labdarúgócsapatától.

A 22 éves támadó az M4 Sportnak elmondta, az OTP Bank Ligában legutóbb tizedik lila-fehér klub már tavaly a bajnokság végén is megkereste, majd idén az átigazolási időszak végén kiderült, hogy ugyanúgy szeretné megszerezni őt. Felidézte, jól indult a számára az újpesti időszak, mert győztes meccsen mutatkozott be korábbi csapata, a Kecskemét vendégeként, ahol adott egy gólpasszt meg egy kulcspasszt.

Újpest FC, Horváth Krisztofer, Tamás Krisztián
Jól kezdődött Horváth Krisztofer számára az újpesti időszak
Fotó: ujpestfc.hu

"Jól kezdtük a bajnokságot, nyilván lehetett volna min javítani, de amióta idejöttem, azt látom a csapaton, hogy mindenki fejlődni szeretne, és fejlődni is fogunk. 

Ha jó a teljesítmény, akkor a hangulat is jobb az öltözőben, most pedig nagyon jó. Ahogy hallottam, szombaton telt ház lehet a DVTK ellen, már nagyon izgulok a hazai bemutatkozás előtt"

 - fejtette ki kétszeres válogatott futballista. 

Az Újpest hat forduló után ötvenszázalékos teljesítménnyel negyedik helyen áll a bajnokságban. Ami a válogatottat illeti, a játékos közölte, bár nem lépett pályára, de nem volt jó élmény Németországban az 5-0-ra elvesztett Nemzetek Ligája-nyitány - írja az MTI. 

"Játékban sikerült itthon javítani a bosnyákok elleni 0-0 során, de a gól hiányzott. Októberben a hollandok ellen nyerni szeretnénk, de nem lesz egyszerű" - tette hozzá Horváth Krisztofer.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!