Vágólapra másolva!
A listavezető és eddig veretlen Szentlőrinc SE 2-0-ra kikapott a Kazincbarcika otthonában a labdarúgó NB II hetedik fordulójának hétfői zárómérkőzésén.

A Kazinbarcika a 24. percben szerzett vezetést Polgár Kristóf góljával, az első félidőben újabb találat már nem is esett, így a szünetben 1-0-val mentek a csapatok a szünetre.

Kazincbarcika, Szentlőrinc
A Kazincbarcika könnyedén verte az éllovas Szentlőrincet
Fotó: Kolorcity Kazincbarcika Sport Club

A Kazincbarcika simán verte az éllovast

A második játékrészben is a hazai együttes volt a jobb, így nem volt meglepő, hogy 

az 58. percben Bódi Ádám büntetőből növelni tudta az előnyt. A Szentlőrinc nem tudott váltani, így végül magabiztosan nyert 2-0-ra a Kazincbarcika.

A vendéglátó borsodi együttes ezzel a sikerrel feljött a tabella második helyére. A mezőnyben már csak egy csapat, a BVSC veretlen.

"Jó pár hete domináns futballt hozunk, a mai meccsen is így volt. Tudtuk, hogy 

kontrára rendezkednek be, nekünk más a játékunk, szerencsére a támadófoci nyert. A múltról már nem szeretnék beszélni, a Kazincbarcikával szeretnék törtélemet írni. Üde színfoltja ez a csapat az NB II-es bajnokságnak. Kilencen érkeztünk a nyáron, új stábbal, a régiek is beálltak a sorba, nagyon erős a mag. 

Végre olyan focit játszhatok, mint Kondás Elemérnél, vagy Herczeg Andrásnál, nem kötött a pozícióm, így sokkal jobban élvezem a játékot" - árulta el a meccs után Bódi Ádám az M4 Sport kamerája előtt. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!