Vágólapra másolva!
A Premier League 6. fordulójában Szoboszlai Dominikék a Wolverhampton otthonába látogatnak szombat este. A mérkőzésen közreműködik majd az a Darren England, aki egy évig nem vállalhatott szerepet a Liverpool meccsein, mert az előző idényben óriási hibát vétett.

Az angol labdarúgás egyik legnagyobb játékvezetői botránya történt a tavaly októberi Tottenham Hotspur-Liverpool rangadón. A vendégek emberhátrányban voltak, amikor Luis Diaz a 34. percben - 0-0-s állásnál - szabályos gólt szerzett, a bíró, Simon Hooper azonban les miatt ezt nem adta meg és a videóbíró sem avatkozott közbe. Később kiderült, azért, mert a videószobában azt hitték, a pályán gólt ítélt a játékvezető, és egyértelmű volt a helyzet, így jelezték, hogy nem írják felül a döntést. 

A VAR-szobában az óriásit hibázó Darren Englandot később egy évre eltiltották a Liverpool meccseitől, ám a szombaton sorra kerülő Wolverhampton elleni bajnokin visszatérhet.

Crystal Palace v Liverpool FC - Premier League
Lejárt Darren England eltiltása, újra Liverpool-meccsen kap szerepet
Fotó: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto

12 hónap után tehát újra szerepet kaphat Liverpool-meccsen England, aki ezúttal a negyedik számú játékvezető lesz, az összecsapást Anthony Taylor vezeti majd.

Szoboszlai Dominikék szombaton 18.30-tól lépnek pályára a tabellán utolsó helyezett, még mindig nyeretlen Wolverhampton otthonában.

Arne Slot együttese hat forduló után 5 győzelemmel és 1 vereséggel rendelkezik, jelenleg a második helyen áll, egy ponttal lemaradva az éllovas Manchester Citytől.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!