Vágólapra másolva!
A Liverpool középpályása, Szoboszlai Dominik a korábbi magyar válogatott kapusnak, Bogdán Ádámnak adott interjújában elmondta, hogy mindig ott szeretne lenni a pályán, de már pontosan tisztában van vele, hogy egy hosszú idény során muszáj néhány meccset kihagynia.

Szoboszlai Dominik a 2024/2025-ös idényben a Liverpool összes bajnoki meccsén pályára lépett, viszont a West Ham United elleni angol Ligakupa-találkozón Arne Slot vezetőedző pihentette. A magyar válogatott csapatkapitánya a Liverpoolban szintén megfordult Bogdán Ádámnak adott interjújában elmondta, legszívesebben az összes mérkőzésen játszana, de ő is tudja, hogy ez nem lehetséges.

Tök őszintén, én mindig játszani akarok. De az előző szezonban megtanultam egy fontos dolgot. Idejöttem és azt hittem, hogy hasonló tempójú mérkőzések lesznek, mint a Bundesligában, 

és végig tudnám játszani az összes meccset, viszont sajnálatos módon január elsején megsérültem és két hónapot kihagytam" - mondta a korábbi magyar válogatott kapusnak Szoboszlai, aki többször nem akar így járni.

Szoboszlai, Milan, Bajnokok Ligája
Szoboszlai Dominik tudja, hogy néha pihennie kell ahhoz, hogy elkerüljék a sérülések
Fotó: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia

"Ezt nem akarom, hogy még egyszer előforduljon. 

Úgyhogy őszintén örültem annak, hogy pihenhettem, még akkor is, hogyha az elején vagyunk, hiszen nagyon hosszú a szezon" - tette hozzá a 23 éves klasszis.

A Liverpool szombat este 2-1-re nyert a sereghajtó Wolverhampton ellen, ezzel átvette a vezetést a Premier League-ben, ugyanis a címvédő Manchester City csak döntetlent játszott a Newcastle Uniteddel. 

A győztes gólt Mohamed Szalah szerezte büntetőből, az ezúttal is kezdőcsapatba jelölt Szoboszlai 73 percet töltött a pályán, 

Arne Slot vezetőedző ekkor Curtis Jones-t küldte be a magyar középpályás helyére.

Szoboszlai üzent is a szurkolóknak, miután a Liverpool kissé nehezen ugyan, de meg tudta nyerni a kiesőjelölt elleni bajnokiját. Arne Slot együttese a Manchester City botlásának is köszönhetően hat forduló után 15 pontot gyűjtve vezeti a bajnokságot, legközelebb pedig az olasz Bologna ellen lép pályára a Bajnokok Ligájában.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!