Vágólapra másolva!
Mint ismert, a címvédő Real Madrid saját közönsége előtt 3-2-re legyőzte az Alavést a spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának keddi játéknapján. A hazai csapat brazil csodatinije, Endrick megúszott egy piros lapot, amikor szó szerint beletérdelt az ellenfele nemi szervébe.

Ami a meccset illeti, a házigazda királyi gárda a csapatkapitányi karszalagot viselő Lucas Vázquez találatával már az első percben vezetést szerzett, előnyét a szünet előtt egy látványos összjáték nyomán Kylian Mbappé növelte kétgólosra.

Endrick, Real Madrid
Endrick nem a gólszerzéssel hívta fel magára a figyelmet
Fotó: AFP / AFP or licensors/Real Madrid's Brazilian forward #16 Endrick looks on prior the Spanish league football match between Real Madrid CF and Deportivo Alaves at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 24, 2024. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

A fordulást követően Rodrygo toldotta meg még eggyel a Real vezetését, a magabiztos előny pedig kényelmessé tette a fővárosiakat: az Alavés három perc alatt kétszer is betalált a hajrában, egyenlíteni azonban nem tudott.

Az öt gól mellett is akadt bőven érdekesség a meccsen, az egyik ilyen a 18 éves brazil csatár, Endrick nevéhez fűződik. A csodatini ugyanis a 69. percben lépett pályára, majd a 83. percben sárga lapot kapott.

Mondhatnánk, hogy ebben sok érdekes nincs, ám 

a brazil támadó egy piros lapot úszott meg, miután brutálisan tökön térdelte az ellenfelét, miközben egy jobbról érkező beadásra helyezkedett. A felvételeket nézve ezt bizony akár szándékosnak is ítélhette volna a játékvezető, és akkor az kiállítást ért volna.

Íme, az eset:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!