Vágólapra másolva!
Mohamed Szalah a Manchester United otthonában aratott győzelem után bejelentette, hogy a mostani az utolsó szezonja a Liverpool labdarúgócsapatában.

A 2017 óta Liverpoolban játszó Mohamed Szalah szerződése 2025 nyaráig szól a Vörösöknél. Vasárnap este, a Manchester United otthonában aratott 3-0-s Premier League-győzelem után az egyiptomi csatár elárulta, hogy jelenlegi tudása alapján a szezon végeztével távozik a csapattól. Szalah az Old Traffordon a két asszisztja után a Liverpool harmadik találatát szerezte, a gólpasszt Szoboszlai Dominik adta neki.

Liverpool, Mohamed Szalah, Salah
Mohamed Szalah az utolsó liverpooli szezonját teljesíti
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2024 Getty Images

„Sok időm volt saját magam fejlesztésére, megpróbálok pozitív maradni, mivel tudjátok, hogy

ez az utolsó szezonom a csapatnál. 

Szeretném élvezni, és nem akarok erre gondolni. Úgy érzem szabadon játszhatom a játékom, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő" – mondta a Sky Sportsnak Szalah, aki a három bajnoki után három gólnál és három gólpassznál jár az eddig százszázalékos Liverpoolban.

A Sky Sports szakértője, a Liverpool-legenda Jamie Carragher azonban arról beszélt az interjú után, hogy meglepődne, ha a Liverpool nem próbálná meg meggyőzni a maradásról az egyiptomi játékost. Szalah is finomította a kijelentését:

„A meccs előtt azt mondtam magamban, hogy ez lehet az utolsó alkalom, amikor itt játszom a Liverpool színeiben, mert senki sem tárgyalt velem a klubtól a szerződéshosszabbításról, ezért úgy veszem, az utolsó szezonomat játszom. Nem rajtam múlik."

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!