A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Tiger Woods, a korábbi világelső golfozó mindent megtesz annak érdekében, hogy játszhasson az április 6. és 9. között megrendezendő Mastersen.

"Imádom ezt a versenyt, nagyon különleges helye van a szívemben, hiszen 1995-ben ez volt az első nagy torna, amelyen elindulhattam" - mondta Woods egy tévéinterjúban.

Tiger Woods még egyszer lendületet vesz Forrás: Nezar Balout / AFP

Az egyik legnagyobb presztízsű golftornán - melyet minden évben április elején rendeznek az egyesült államokbeli Augustában - karriere során négyszer nyert a volt világranglista-vezető, aki élete első, úgynevezett major viadalát is itt nyerte pontosan húsz évvel ezelőtt.

A 79 PGA-tornán (14 major) győztes Woods jelenleg mindössze a 742. helyen áll a világranglistán. A versenyzéshez idén januárban tért vissza hosszú, 17 hónapos kihagyás után, amikor krónikus hátfájdalmai miatt több műtéten esett át és hosszú rehabilitációra szorult.

Visszatérő versenyén, januárban "nem élte túl" az úgynevezett cut-ot és két nap után búcsúzott, a következőn pedig a második napon visszalépett, ugyanis kiújultak a hátfájdalmai.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!