A Juventus sztárja énekelve ünnepelte a Schalke történelmi győzelmét - videó

Weston McKennie Juventus
Juventus' US midfielder Weston McKennie (L) celebrates after scoring a goal during the Italian Serie A football match Juventus vs Torino on December 5, 2020 at Allianz Stadium in Turin. (Photo by Andreas SOLARO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Schalke 04 szombaton megszakította a harminc mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatát a német labdarúgó-bajnokságban, miután hazai pályán 4-0-ra legyőzte a Hoffenheim csapatát. A történelmi sikert a gelsenkircheni együttes játékosa, a jelenleg a Juventusnál kölcsönben játszó Weston McKennie is rendesen megünnepelte.

A Schalkénak ezt megelőzően tavaly január 17. után sikerült ismét nyernie, így nem döntötte meg a Tasmania Berlin rekordját. A fővárosiak az 1965/66-os idényben sorozatban 31 mérkőzésen maradtak nyeretlenek az élvonalban. Ezt pedig énekelve ünnepelte Weston McKennie.

A 22 éves amerikai középpályás a 2020-2021-es idényben játszik a Juventusban 4,5 millió euróért cserébe, majd a szezon végén dönthetnek arról a torinóiak, hogy visszatérjen Gelsenkirchenbe, vagy 18,5 millió euróért végleg maradjon. A klasszis focista eddig 17 meccsen lépett pályára a Juventusban – 12-szer a Serie A-ban és 5-ször a BL-ben –, és három gólt szerzett.

Mindent egy helyen az Eb-ről