A hatszoros világbajnoknak nem lesz ideje szexelni az olimpián

Horizontal
Russia's Yulia Efimova poses with her silver medal on the podium of the Women's 200m Breaststroke Final during the swimming event at the Rio 2016 Olympic Games at the Olympic Aquatics Stadium in Rio de Janeiro on August 11, 2016. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A hatszoros világbajnok úszó, Yulia Efimova a Sport24.ru-nak adott interjújában többek között az olimpiai célkitűzéseiről beszélt, de elárulta azt is, hogy nem zavarja a járvány miatti szextilalom, mivel csak a versenyre fog koncentrálni a tokiói nyári játékok alatt.

A 28 éves úszónő elismerte, hogy a világjárvány már eddig is sok problémát és kényelmetlenséget okozott a hivatásos sportolóknak, de az olimpia érdekében hajlandó áldozatokat hozni és kész elviselni a korlátozásokat.

– válaszolta nevetve arra a kérdésre, hogy zavarja-e a járvány miatti szextilalom. „Kár, hogy a szervezők nem fogják engedni, hogy kimozduljunk, kiránduljunk, vagy szurkoljunk egymás meccsein, de inkább legyen az olimpia szigorú szabályokhoz kötve, minthogy egyáltalán ne legyen" - mondta Efimova.

Efimova a valaha volt egyik legjobb mellúszó, akinek már csak az olimpiai aranyérem hiányzik fantasztikus eredménylistájáról. A 2012-es olimpián egy bronzérem, 2016-ban Rióban pedig két második hely jött neki össze.

Mindent egy helyen az Eb-ről