A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lángoló autóból mentett ki egy embert a korábbi NFL-játékos

Pittsburgh Steelers v Philadelphia Eagles GettyImageRank2 Talking USA Philadelphia - Pennsylvania American Football Referee NFL Pre-Season Lincoln Financial Field Pittsburgh Steelers Philadelphia Eagles Defensive End Ed Hochuli Time Brandon Bair Match - S
PHILADELPHIA, PA - AUGUST 21: Defensive end Brandon Bair #93 of the Philadelphia Eagles talks to referee Ed Hochuli #85 during a time out in the game against the Pittsburgh Steelers on August 21, 2014 at Lincoln Financial Field in Philadelphia, Pennsylvania. Al Bello/Getty Images/AFP (Photo by AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy vonattal történő ütközést követően kigyulladó kisteherautóból mentett ki egy férfit Brandon Bair korábbi NFL-játékos.

A baleset az Idaho állambeli St. Anthony közelében történt, ahol egy vonat már nem tudott fékezni, amikor a sínekre hajtott előtte egy kisteherautó. A közelében lévő Bair a balesetet látva azonnal hívta a 911-et, majd amikor segélykiáltásokat hallott a szerencsétlenül járt autóból, azonnal akcióba lendült, és kihúzta a gépkocsi sofőrjét az akkor már lángoló furgonból, írja az ESPN amerikai sportoldal.

A képen a lángoló furgon látható, valamint az azt vezető Steven Jenson lába Forrás: Brandon Bair

Miután az egyik ablakon keresztül kihúzta az autót vezető Steven Jensot, biztonságos távolba vitte, a kocsi pedig másodpercekkel később teljes egészében lángolni kezdett, majd több robbanás kíséretében teljesen megsemmisült. Jensont helikopterrel kórházba vitték, kivizsgálták, és megállapították, hogy komolyabb sérülések nélkül megúszta az esetet.

A 36 éves Brandon Bairt 2011-ben szerződtette az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs miután a drafton nem kelt el a játékjoga. A defensive tackle-ként szereplő játékos 2015-ig játszott a ligában, ez idő alatt a Chiefs mellett megfordult a Philadelphia Eagles és az Oakland Raiders csapatában is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!