A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Egykor rajongásig kedvelt edzője, néhai Verebes József azt nevelte Kékesi Rezsőbe, hogy soha ne adja fel, mert bizonyosan elnyeri méltó jutalmát. Bizony, Mágus ezt is jól tudta, hiszen a 64 éves labdarúgóra rátalált a boldogság.

Az egykori pengés középpályás bevallja, utóbbiban, azaz a kései szerelemben már nem nagyon hitt, de a csoda megtörtént a négyszeres válogatott MTK-futballistával, Kékesi Rezsővel - írja a Bors.

"2017-ben váltam el magyar feleségemtől Svájcban, ott a légiós élet, a futball után addig dolgoztam, ameddig most 28 éves, Yverdonban orvosi asszisztensnek tanuló leányom, Fruzsina él" – folytatja.

Miután a financiális alapokat megteremtette leánya boldogulásához, hazatért, elvégre szülőhaza csak egy van.

A 64 éves, Verebes Mágus által Rőzsének becézett középpályásra tavaly aztán rátalált a szerelem.

Jellemvonásaink tökéletesen passzolnak egymáshoz, érdeklődési körünk is azonos. Fodrásznőként Kispesten bérel széket, amint teheti, rohan haza, én pedig nyugdíjas futballistaként az ügyes-bajos dolgok intézésébe segítek be."

A nála tizennégy évvel fiatalabb hölgyet rajongásig szereti, gyakorta ruccannak le az exválogatott labdarúgó nagynénje Zamárdiban lévő nyaralójába, háborítatlanul élvezik a vizet, nyugalmat.

"Karolin remekül főz, az én szájízemnek megfelelően készíti a töltött káposztát, a húsgombócokat káposztalevél mellőzésével tálalja. Mondhatom, mennyei, bár bevallom, én inkább leveskedvelő vagyok."

S mivel Kékesi két egykori csapattársával, Gáspár Józseffel és Boda Imrével olykor tiszteletét teszi a kék-fehérek futballmeccsein, Karolin is vele tarthatna. De nem teszi.

"Erre a szerelmem azt mondja, a futball az én felségterületem, annak élvezetében nem zavar."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!