A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A kétszeres olimpiai bajnok magyar rövidpályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaoang a jégen ismerte meg új barátnőjét, a gyönyörű Latincic Lídiát, akivel már egy közös nyaraláson is részt vett.

A fiatalabbik Liu testvér idén az olimpián és a világbajnokságon is történelmet írt, megszerezte Magyarország első téli ötkarikás egyéni aranyát, majd a vb-n is szenzációsan szerepelt, mert minden egyéni számban nyerni tudott. Szerb származású magyar barátnője, a 21 éves Latincic Lídia a szinkronkorcsolya-válogatott tagjaként a nyolcadik lett a világbajnokságon, elérve ezzel eddig legnagyobb sikerét.

A 24 éves Liu Shaoang igyekszik óvni a magánéletét a nyilvánosságtól, ám a Blikk megírta, hogy immár biztosra vehető, hogy egy párt alkot a csinos sportolóval. A fiatalok nemrégiben együtt nyaraltak és a közösségi médiában is posztoltak már közös képet.

Mindenképpen a tengerentúl az úti cél, és azt remélem, hogy nem csak fizikailag, de szellemileg, spirituálisan is sikerül feltöltődni" - mondta a nyaralás előtt Liu Shaoang.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!