A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA

Hidegvérrel készült a csapattársa elleni merényletre a PSG focistája

investigation assault Vertical
(FILES) This file photo taken on March 1, 2018 shows France midfielder Aminata Diallo running with the ball against England during the first half of a SheBelieves Cup match at Mapfre Stadium in Columbus, Ohio. - French international footballer Aminata Diallo was charged on September 16, 2022 with "criminal conspiracy" and "aggravated violence" against her former Paris SG team-mate Kheira Hamraoui, the Versailles public prosecutor's office said at the request of AFP. (Photo by Paul Vernon / AFP)
Vágólapra másolva!
Egyre újabb és egyre zavarbaejtőbb részletek derülnek ki a Kheira Hamraoui ellen elkövetett, az egyik csapattársa által megszervezett merényletről.

Mint arról mi is beszámoltunk, a párizsi rendőrség pénteken őrizetbe vette a Paris Saint-Germain női futballcsapatának francia válogatott játékosát, Aminata Diallót, akivel szemben megalapozott a gyanú, hogy felbérelt emberekkel brutálisan megverette csapattársát és posztriválisát, Kheira Hamraouit.

A L'Equipe cikke szerint a rendőrség lefoglalta Diallo laptopját és telefonját is, az eszközök átvizsgálása után pedig már aligha lehet kétséges, hogy a játékos szervezte meg csapattársa megveretését. Diallo autójának fedélzeti számítógépe ugyanis rögzítette az elkövetőkkel folytatott beszélgetéseket, a számítógépéről pedig még a keresési előzményeket sem törölte le, így kiderült, hogy a támadás előtti napokban olyan dolgokra keresett rá, mint "veszélyes drogkoktél" vagy "térdkalács eltörése" - végül utóbbi megoldást választotta...

Aminata Diallo a PSG-ben és a francia válogatottban is szeretett volna megszabadulni posztriválisától, amihez kegyetlen eszközt választott Forrás: AFP/Paul Vernon

Hamraoui azt is elmondta, hogy miután egy harmadik társukat kitették Diallo autójából a csapatvacsora után, utóbbi nagyon lassan hajtott, nyilván azért, hogy támadók utolérhessék őket, majd a kocsiból kiránatva bántalmazhassák a szintén válogatott játékost. Az elkövetők vallomásából kiderült, hogy fogalmuk sem volt, ki bérelte fel őket, egészen addig, amíg szinte rögtön az akció után nem hívta fel őket egy nő, és dühösen számon nem kérte rajtuk, hogy a verés során miért nem tört el Khamroui lába. Ekkor vált számukra nyilvánvalóvá, hogy Diallo volt a megbízó, hiszen senki más nem szerezhetett perceken belül tudomást a történtekről.

Aminata Diallo legrosszabb esetben akár tíz évre is börtönbe kerülhet, ha a bíró úgy ítéli meg, hogy bűnszervezetben követte el a bántalmazásra való felbujtást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!