Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
A lengyel labdarúgó-válogatott kikapott az első két meccsén, így már biztosan nem juthat tovább a nyolcaddöntőbe az Európa-bajnokságon. A lengyelek legnagyobb sztárját, Robert Lewandowskit a szuperszexi felesége, Anna Lewandowska vigasztalhatja az Eb-kudarc után. A szőke szépség nem csak gyönyörű, hanem dúsgazdag is, köszönhetően a sikeres vállalkozásainak és a közösségi médiában végzett aktív tevékenységének.

A 35 éves lengyel bombázó 2013-ban házasodott össze a Barcelona sztárcsatárával, akitől már két lánya is született. Anna Lewandowska Lengyelország egyik leggazdagabb nőjének számít, a sokoldalú szépség előbb világ- és Európa-bajnoki érmeket nyert karatéban, majd milliárdos egészség- és fitneszbirodalmat épített fel. A közösségi médiában is rendkívül aktív, az Instagramon 5,6 millió követővel rendelkezik, posztonként nagyjából 140 ezer fontot tehet zsebre.

Szexi felesége vigasztalhatja Lewandowskit az Eb-kudarc után

Anna Lewandowskának nem kell sokáig nélkülöznie a férjét, ugyanis a lengyel válogatott már nem juthat tovább a csoportjából a németországi Európa-bajnokságon. A lengyel csapat az első fordulóban 2-1-re kikapott Hollandiától, a következő körben pedig Ausztria ellen szenvedett 3-1-es vereséget. A Barcelona sztárja sérülten érkezett a tornára, a törökök elleni felkészülési meccsen a combjával akadt problémája, így a hollandok elleni találkozót ki kellett hagynia. 

Az osztrákok elleni összecsapáson is csak csereként léphetett pályára Lewandowski, de már ő sem tudott segíteni a nemzeti csapaton. 

Poland v Austria - EURO 2024, Robert Lewandowski,
Robert Lewandowski számára csalódást keltő eredményt hozott az idei foci-Eb
Fotó: Anadolu via AFP/2024 Anadolu

A lengyelek a két vereségnek köszönhetően már kiestek, de még az utolsó fordulóban Franciaország ellen egy szép búcsúval zárhatják a tornát, bár nem lesz könnyű dolguk Didier Deschamps csapata ellen. 

Lewandowskit legalább a szexi felesége vigasztalhatja, az Eb-kudarc miatt a 35 éves csatárnak több szabadideje lesz, 

hiszen az egyenes kieséses szakaszban Lengyelország már nem lesz érdekelt.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről