Vágólapra másolva!
Az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur játékosa, James Maddison ugyan nem lehet ott az Európa-bajnoki elődöntőre készülő angol válogatottban, de azért aligha szomorú, hogy családjával, különösen álomszép feleségével nyaralhat a Karib-szigeteken.

Míg a PL legjobbnak mondott 24 játékosa kiegészülve egy Bundeslig- és La Liga-sztárral (Harry Kane-nel és Jude Bellinghamről van szó természetesen) a németországi foci-Eb elődöntőjére készül, addig az utolsó keretszűkítésnél, a rajt előtt nyolc nappal a keretből kitett James Maddison igyekszik kipihenni magát, hogy felkészülten vághasson neki a következő idény kihívásainak. Gyönyörű feleségével, Kennedy Alexával az egzotikus Karib-tengeren, a brit tengerentúli területekhez tartozó Turks and Caicos-szigeteken nyaral.

A PL álompárja 2020 óta van együtt, és 2021 szeptembere óta már Leo Cruz Maddison is a család tagja. 

Kennedy Alexa, aki bármelyik topmodell-lel felveszi a versenyt, nem túl aktív a közösségi médiában, így kicsivel kevesebb mint 70 ezer követője van, pedig ennél sokkal többet érdemelne.

 Időnként feltűnik divatlapokban, ami nem is csoda, ha ránézünk arra a képre, ami a mostani nyaraláson készült, és nagyon keveset hagy a képzeletre.

Kennedy Alexa
Kennedy Alexa
Kennedy Alexa
Kennedy Alexa
Kennedy Alexa
Kennedy Alexa

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!