A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A párizsi olimpia egyik legszexisebb sportolónője lesz a kanadai rúdugrónő, Alysha Newman. A 30 éves szépség nem csak az atlétikában sikeres, a közösségi médiában is rengeteg rajongója van, akiket rendszeresen kényeztet dögös fotóival.

A 172 cm magas sportolónő már a harmadik olimpiájára készül Párizsban, előtte a 2016-os riói, valamint a 2021-es tokiói játékokon is szerepelt. Érmet egyik világversenyen sem nyert, Brazíliában a 17. helyen végzett női rúdugrásban, a 2018-as Nemzetközösségi játékokon viszont aranyérmes lett. A párizsi olimpiára jó eredménnyel hangolt, az ötkarikás játékok előtt megrendezett londoni Gyémánt Liga-versenyen a második helyen zárt. 

Alysha Newman a harmadik olimpiájára készül Párizsban
Fotó: AFP (Photo by Ben Stansall / AFP)

A gyönyörű rúdugrónő az élsport mellett imádja a filmeket, a divatot és a modellkedést, szabadidejében gyakran jógázik és a vízi sportokban is jártas. 

Newman az Instagramon is nagyon népszerű, több mint 500 ezres követőtáborát gyakran lepi meg dögös fotókkal. 

A kanadai sportolónő a felnőtt tartalmakat kínáló OnlyFans oldalon is fenn van, itt előfizetés fejében betekintést enged a magánéletébe, valamint szexi bikinis képekkel kényezteti a rajongóit.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!