A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Újabb szupermodell akadhatott Tom Brady horgára. A visszavonult, korábbi NFL-es irányító sokak szerint a valaha volt legjobb amerikaifocista, de a New England Patriots és a Tampa Bay Buccaneers korábbi játékosa ma már más miatt kerül a címlapokra.

Tom Brady a legújabb pletykák szerint újabb szupermodellel jött össze, méghozzá a Sports Illustrated híres fürdőruhás kiadványában is szerepelt Brooks Naderrel, miután többen is látni vélték a 46 éves sztárt és a fiatal hölgyet nyilvánosan, méghozzá nem is egyszer.

Sport Illustrated swimsuit celebrates 20204 issue release and 60th anniversary
Brooks Nader híres amerikai modell
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

A hírek szerint mindketten ott voltak Michael Rubin híres, július 4-i fehér ruhás partiján is, ami azért nem jelent túl sokat, mert minden, magára valamit is adó amerikai celeb megjelenik ezen a bulin. Azt egyelőre nem tudni, valóban egy párt alkotnak-e a felek, de az biztos, hogy Brady szereti a szép hölgyeket, Nader pedig nemrég vált el korábbi férjétől, Billy Haire-től.

Júniusban még arról szóltak a hírek, hogy Brady a brazil topmodell, Isabella Settanni partnere, miután többször is látták őket nyilvánosan, de később kiderült, hogy nem randiznak, annak ellenére, hogy valóban találkozgattak.

2019 Sports Illustrated Swimsuit Runway Show During Miami Swim Week At W South Beach - Runway
Korábban szerepelt az SI fürdőruhás számában is
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2019 Getty Images

A dolog azért is érdekes, mert egy júniusi esküvőn Nader még a görög Konstantinosz-Alexiosz herceg oldalán jelent meg, miközben Bradyről olyan hírek jelentek meg, hogy még mindig Irina Shaykkel találkozgat, akivel a 2023-as évben jórészt együtt voltak.

Brady hamarosan új szerepkörben mutathatja meg magát, ugyanis a Fox Sports szakérőjeként debütál, miután 10 évre szóló, 375 millió dolláros szerződést írt alá a tévétársasággal.

Bradynek három gyereke van, a 16 éves John “Jack” Edward Thomas, valamint a 14 éves Benjamin Rein és a 11 éves Vivian Lake. Utóbbi kettő korábbi feleségétől, Gisele Bündchentől. Brady és Bündchen 2022 októberében váltak el 13 évnyi házasság után.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!