A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-válogatottal idén nyáron Európa-bajnok Lamine Yamal édesapját, Mounir Nasraouit szerdán este késeltélk meg egy parkolóban, miközben kutyát sétáltatott. A súlyos sérülésekkel kórházba szállított férfi nemrég hírt adott az állapotáról.

A La Vanguardia korábban arról számolt be hogy Mounir Nasraouit, Lamine Yamal édesapját szerdán este késelték meg egy parkolóban Mataró városában, miközben éppen a kutyáját sétáltatta. A férfit több szúrt sebbel szállították a badalonai Can Ruti kórház sürgősségi osztályára, de a hírek szerint nincs életveszélyes állapotban, sőt, a közösségi médiában már posztolt is a hogylétéről. 

Köszönöm mindenkinek a biztatást, már jobban vagyok. Nagy ölelés mindannyiótoknak" - 

írta a közösségi médiában a Barcelona 17 éves sztárjának édesapja.

Spain v England: Final - UEFA EURO 2024.
Lamine Yamal édesapját a sürgősségi osztályra szállították
Fotó: NurPhoto via AFP

A katalán rendőrség (Mossos d'Esquadra) a matarói rendőrség segítségével megkezdte a nyomozást az ügyben, három embert már letartóztattak az eset után, egy negyedik gyanúsítottat pedig még köröznek. A spanyolok arról írnak, hogy Yamal apját váratlan támadás érte és esélye sem volt arra, hogy megvédje magát, míg más források szerint a szerda esti leszámolást egy korábbi verekedés előzte meg, amiben Nasraoui is érdekelt volt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!