A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Tragikus baleset miatt maradt el a vasárnapra kiírt Maklár SE II.–Gyöngyöspatai SE Heves vármegyei III. osztályú mérkőzés. A vendég csapat egyik játékosa ugyanis szombaton halálos kimenetelű motorbalesetet szenvedett éppen csapata pályája mellett.

Gyászol a Gyöngyöspatai SE csapata: elhunyt a gárda játékosa, Ónodi Sándor. A 34 éves futballista szombaton szenvedett – eddig tisztázatlan körülmények között – halálos kimenetelű motorbalesetet, méghozzá a helyi labdarúgó-pálya közelében, számol be a tragédiáról a Heves Vármegyei Online (HEOL).

A történtek után természetesen nem kerülhetett sor a vasárnapi bajnoki mérkőzésre, a gyöngyöspatai klubvezető, Hevér Dávid ilyen irányú kérését, természetesen megértően fogadták a makláriak, akik hozzájárultak a halasztási kérelemhez.

Hasonlóan tett az MLSZ  Heves Vármegyei Versenybizottsága jis, így vasárnap nem volt meccs a maklári Adler Sándor Sporttelepen. Ónodi Sándor korábban a Gönc VMSE csapatában játszott, majd a Dinamo Torpedo KSE gárdájához igazolt. A pataiakhoz 2023. telén érkezett, ahol előbb 8, majd a következő idényben 19 mérkőzésen viselte a csapat mezét. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!