A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Mayara Lopes rendkívül keresett a modell az OnlyFansen. A 37 éves brazil szépség imádja a labdarúgást, folyamatosan szurkol hazája válogatottjának, azonban a kedvenc játékosa nem az igazi Ronaldo, hanem a portugálok ötszörös aranylabdása.

Mayara Lopes a 2022-es katari világbajnokság idején lett ismert, amikor azzal reklámozta az OnlyFans-oldalát, hogy 1000 ingyenes előfizetést biztosít, ha a brazil megnyerik a tornát. 

Modellnek egyébként a világbajnokság idején a Liverpool brazil kapusa, Alisson Becker tetszett a legjobban a hazai csapatból, azonban ő sem vehette fel a versenyt a portugálok sztárjával, Cristiano Ronaldóval. 

Mayara Lopes egyedülálló anyaként neveli a gyerekét, azért kezdett vetkőzni
Fotó: iwantmayara@instagram

„Alisson néz ki a legjobban. Nagyon különbözik a többi braziltól, nem is igazán vonzódom az átlagos brazil srácokhoz. Egyébként is Cristiano Ronaldo megszállottja vagyok, annyira jóképű. Alisson aranyos, de Ronaldo jóképű”mondta Mayara Lopes. 

A brazilok ugyan a negyeddöntőben búcsúztak a horvátok ellen, Mayara számára azonban jövedelmezően alakult a torna. 

A brazil bombázó jelenleg Beverly Hillsben él, és noha örül, hogy jól élnek, és megengedhet magának pár luxusajándékot, alapvetően a fia miatt dolgozik olyan keményen a pornóiparban.

Egyedülálló anya vagyok, nincs senki, akire támaszkodjak, ez pedig lehetőséget biztosított arra, hogy jó iskolába járassam, és mindig otthon legyek neki”

 – magyarázta a Daily Starnak a 37 éves erotikus modell, aki elmondta azt is, hogy nem szívesen találkozik más szülőkkel, nehogy kiderüljön, miből is él.

Mayara Lopes a brazil ipari városból, Jacareíből érkezett az Egyesült Államokba, eleinte három helyen takarított, hogy legyen pénze. Később saját takarítóvállalatot indított, azonban az igazán nagy anyagi áttörést a vetkőzés hozta el számára. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!