Vágólapra másolva!
Kívülről úgy festet, hogy paradicsomi idillben él a szaúdi élvonalban szereplő al-Nasszr portugál világsztrája, Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodríguez. A szexi modell azonban elárulta, nekik is vannak nehézségeik.

A Netflixen futó "I am Georgina" harmadik évadában Cristiano Ronaldo szerelme sok mindent elárult a párkapcsolatukról.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez 2016 óta alkot egy párt
Fotó: Georgina Rodriguez/Instagram

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez sem mindig boldog

A modell például a szaúd-arábiai életük korai "hullámvölgyeit" is felfedte. Amikor a portugál labdarúgó az al-Nasszrhoz szerződött a család egy hotelben lakott, és nem viselték jól - szúrta ki a Bors.

"Tudtam, hogy valami nagy dolog vár ránk, és motiváltak voltunk. Nagyon boldog voltam, hogy Szaúd-Arábiába jöhettem - árulta el Georgina, de az örömöt gyorsan mérsékelte néhány hirtelen változás. 

- Minden olyan gyorsan történt. Az elején voltak hullámvölgyeim, mert még sosem éltünk ilyen sokáig szállodában. Emlékszem, előfordult, hogy nem akartam, hogy bárki is lásson, bárkivel találkozzam."

A család a Kingdom Tour két emeletén foglalt lakosztályt, a 17 szobás hely havi számlája állítólag meghaladta a 250 ezer fontot (113 millió forintot). 2023 februárjában új otthonra cserélték a hotelt, egy kastélyba költöztek.

Georgina Rodríguez 2016-ban találkozott először Ronaldóval, amikor a Guccinál dolgozott értékesítési asszisztensként. Két közös gyermekük született, Alana és Bella, és együtt nevelik Cristiano három gyermekét,  Cristiano Jr-t, Evát és Matteót - írja a The Sun.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!