Vágólapra másolva!
Az Everton ír válogatott hátvédjének, Jake O'Briennek a barátnője, Sophie Lawlor népszerű influenszer a közösségi médiában. A szépségápolással és sminktanácsadással foglalkozó szőke bombázó gyakran mutogatja csodás alakját az interneten, hogy lenyűgözze népes rajongótáborát.

Idén nyáron igazolt a francia Olympique Lyon csapatától a Premier League-ben szereplő Everton együtteséhez az ír válogatott Jake O'Brien, aki természetesen a szuperszexi barátnője, Sophie Lawlor társaságában költözött Liverpoolba. A csaknem 20 millió euróért szerződtetett védő hosszú ideje alkot egy párt csodaszép kedvesével, akinek népes követőtábora van a közösségi médiában.

A szőke szépség sikeres influenszer, emellett szépségápolással és sminktanácsadással fogalkozik, a rajongói örömére pedig rendszeresen tölt fel magáról szexi képeket az Instagramra. Sophie Lawlor imádja a luxust, sűrűn utazik olyan fényűző, mediterrán helyekre, mint Marbella vagy Tenerife, továbbá párja meccseit is gyakran megtekinti a helyszínen.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!