Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo számára remekül alakulnak a dolgok. A 39 éves klasszis számolatlanul lövi a gólokat szaúdi csapatban, mellette pedig álomszép barátnője, Georgina Rodríguez is rendszeres a címlapokra kerül. A spanyol-argentin modell ezúttal anyaszült meztelenül lett megörökítve a Guess divatmárka téli kollekciójának reklámarcaként.

A 30 éves spanyol-argentin modell a divatóriás téli cipőit, felsőruházatait és kiegészítőit reklámozta. Georgina Rodríguez az egyik fotón teljesen meztelenre vetkőzött és csak táskák takarják kerek idomait. 

Georgina Rodríguez meztelenre vetkőzött
Fotó: Courtesy of GUESS/Mega

„Nagyon boldog voltam, amikor a Guess felkért, hogy legyek a karácsonyi kampány reklámarca. A Nimával való együttműködés fantasztikus volt, a karácsonyi kollekció pedig abszolút lenyűgöző. 

A kézműves és dizájner darabok elbűvöltek, remekül éreztem magam a bőrömben. Igazán megtisztelő, hogy a Guess család tagja lehetek, és nagyon örülök, hogy újra Guess-lány lehetek”

 – mondta az Instagramon 63,6 millió követővel rendelkező Georgina Rodríguez. 

A 30 éves modell 2016-ban találkozott először Ronaldóval, amikor a Guccinál dolgozott értékesítési asszisztensként. Két közös gyermekük született, Alana és Bella, és együtt nevelik Cristiano három gyermekét, Cristiano Jr-t, Evát és Matteót.

 


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!