Vágólapra másolva!
A szombati Juventus - Lazio rangadó idején betörők járta a torinói csapat brazil sztárjának, Douglas Luiz és párjának, a svájci szépség Alisha Lehmann otthonában. A betörők alapos munkát végeztek, vittek mindent, amit tudtak.

Hiába győzött a Juventus szombat este 1-0-ra a Lazio ellen a Serie A hétvégi fordulójának egyik rangadóján, a torinói csapat brazil középpályása mégsem fog szívesen visszaemlékezni a mérkőzésre, pontosabban az utána következő órákra.

Hazatérve ugyanis azt kellett látnia a Juventus női csapatában focizó barátnőjével, Alisha Lehmann-nal együtt, hogy a piemonti tartományi székhely villanegyedében álló házukba betörtek, a bűnözők pedig igencsak alapos munkát végeztek.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a brazil játékostól és szexi svájci kedvesétől 11 darab értékes órát és gyémánt nyakláncokat vittek el összesen félmillió euró (kb. 200 millió forint) értékben.

Juventus Women FC v Freedom Women FC - Test Match
Alisha Lehmann szerencsére nem volt a házban a rablás idején
Fotó: NurPhoto via AFP

A riasztó éjjel 1.30-kor szólalt meg, amikor Luiz még a városban vacsorázott, így arra ért haza, hogy villa előtt rendőrautók állnak és tart a helyszínelés.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy személyi sérülés nem történt, ugyanis senki nem volt otthon, mivel Alisha Lehmann már a csapattal volt, amelyik a hétfői, Inter elleni női bajnoki rangadóra készül.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!