Vágólapra másolva!
Nagy Dániel a pontot érő kilencedik helyen ért célba, Tassi Attila pedig akkorát harcolt a 11. helyért, mintha csak a dobogóra ment volna a TCR Európa-kupa első versenyén Spa-Francorchamps-ban.

A M1RA magyar versenyzője, Nagy Dániel az időmérőn a 11. helyet érte el, de a Zandvoortból hozott három rajthelyes büntetése miatt a csak a 14. helyről indult a Hyundai-jal az első spai futamon. A mezőny másik magyarja, a Hell Energy Racing Hondáját vezető Tassi Attila a 15. időt autózta a kvalifikáción. A M1RA portugál versenyzője, Francisco Mora végül nem állt rajthoz, mert elektronikai probléma miatt az időmérő után nem indult be az autója.

A rajtnál simán jött el a mezőny, benne a magyar versenyzők is, Nagy Dániel az előtte zajló csetepatéknak és előzéseinek köszönhetően a kilencedik helyen ért célba, ezzel két pontot zsebelt be.

Nagy Dániel két pontot szerzett Forrás: www.tcr-series.com

Tassi Attila előbb Moellerrel, majd Cencettivel és Piróval akadt össze, de határozott és kemény versenyzéssel megszerezte a 11. helyet, éppen csak lecsúszva a pontszerzésről.

Tassi Attila óriásit küzdött Forrás: www.tc-series.com

A mezőny harmadik magyarja, a JLG Motorsport Cuprájával versenyző Jedlóczky Márk szponzorproblémák miatt nem indul Belgiumban.

A TCR Európa-kupa második futama holnap 11.20-kor kezdődik Spaban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!