Cikkünk folyamatosan frissül
A futballpiacon hétvégén is nagy a nyüzsgés.
12:48
2013. július 20.
Vágólapra másolva!

Katalán edzőválság

Tito Vilanova váratlan lemondása válságos helyzetet idézett elő a Barcelonánál: remekül érezteti a bizonytalan helyzetet, hogy a különböző lapok tíznél jóval több lehetséges utódjelöltet sorolnak fel. Sandro Rosell elnököt és Andoni Zubizarreta sportigazgatót azonban sürgeti az idő, mert egy hónap múlva már tétmeccseket játszik a csapat. Néhány jellemző név a jelöltek közt: Marcelo Bielsa, Luis Enrique, Andres Villas-Boas, Michael Laudrup, Frank de Boer, Frank Rijkaard, Sergi Barjuán.

12:57
2013. július 20.
Vágólapra másolva!

Méregdrága tinédzser

Az AS Roma 19 éves játékosa, Marquinhos lett minden idők ötödik legdrágább védője, miután 31,4 millió euróért leigazolja a Paris Saint-Germain. A brazil focista egy éve 3,2 millió fontért került a Corinthiansból a Romába.

13:02
2013. július 20.
Vágólapra másolva!

Suárez kell a Realnak

A Real Madrid 20 millió fontot, plusz Gonzalo Higuaínt kínálja a Liverpoolnak Luis Suárezért. A nagy vesztes az Arsenal lehet, amely Suárezt, Higuaínt is szerette volna. Részletek itt.

13:05
2013. július 20.
Vágólapra másolva!

Messi kérői

Egy orosz lap úgy számol, a világon összesen négy klub tudná megvenni Messit a Barcától. Részletek.

13:10
2013. július 20.
Vágólapra másolva!

Jovetic a ManCityé

A Manchester City nem nyugodott, míg meg nem szerezte a Fiorentina 23 éves montenegrói támadóját, Stevan Joveticet. Nemhivatalos hírek szerint 22 millió font körüli összeget kaptak a firenzeiek a játékosért, aki már a negyedik City-szerzemény a nyáron Jesus Navas, Alvaro Negredo és Fernandinho után.

13:29
2013. július 20.
Vágólapra másolva!

Benteke visszafordult

Christian Benteke 2017-ig szerződést hosszabbított az Aston Villával. Pedig 11 napja még a belga válogatott játékos kérte, hogy távozhasson a klubtól, a célállomás Tottenham volt, ám Paul Lambert menedzser (és a duplájára emelt fizetés) meggyőzte arról, hogy inkább maradjon a birminghamieknél.

16:17
2013. július 20.
Vágólapra másolva!

Reina Nápolyba tart

Pepe Reina várhatóan egy évre a Napolihoz kerül kölcsönbe, ahol ismét együtt dolgozhat majd a korábbi Liverpool-edzővel, Rafa Benítezzel.

17:07
2013. július 20.
Vágólapra másolva!

Megvált egy védőtől az Arsenal

Az Arsenal eladta balhátvédjét, Andre Santost a Flamengónak. A 30 éves brazil két éve érkezett a Fenerbahcétól az Arsenalhoz, ahol nem vált alapemberré, ezért idén januártól kölcsönben a Gremióban focizott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!